Home » Over LandJeTekst

Over LandJeTekst

Haal rendement uit je website!

LandJeTekst = Jolanda

LandJeTekst ben ik, Jolanda. Ik schakel mijn netwerk in om jou te helpen met je complete online communicatie. Mijn specialiteit ligt op het vertalen van jouw boodschap naar goede vindbare webteksten in een scorende website.

Je website is je thuishaven

Je kennis, je enthousiasme en je vaardigheden zijn van groot belang om rendement uit je website te halen. In de tijd van digitalisering en social media is de website je thuishaven als het gaat om online communicatie.

Ik help je om jouw website te optimaliseren.

 

Neem gewoon even contact met me op

Haal rendement uit je website

Webteksten

Goede webteksten op je site zijn het allerbelangrijkste. Natuurlijk is een mooie vormgeving een blikvanger en draagt dit bij aan je imago. Maar zonder tekst heb je een lege site. Daar houd je geen bezoeker mee vast.

Een bezoeker vasthouden doe je met je webteksten. Goede webteksten zijn afgestemd op de zappende lezer. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de internetbezoeker een zappende lezer is. Een lezer die best wel wat tekst wil lezen, maar alleen wat hem of haar interesseert. Wanneer je het beste uit je website haalt, dan zorgen je webteksten ervoor dat je bezoeker snel vindt wat hij of zij zoekt. Daarna zorg je ervoor dat je bezoeker goed geïnformeerd is zodat hij tot actie overgaat.

Webtraining

Is je website geoptimaliseerd? Haal je er uit wat erin zit? LandjeTekst heeft verschillende webtrainingen ontwikkeld om je te helpen inzicht te krijgen in de effectiviteit van je website.na de trainingen krijg je inzicht in welke facetten van je website werken en welke aanpassingen je kunt doen om meer conversie uit je website te halen.

Conversie = de gewenste handeling. Dit kan zijn het downloaden van een e-boek, inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte. Meer hierover: Waarom een webscan?

Webcoaching

Omdat je nu eenmaal niet alles alleen hoeft te doen. LandJeTekst helpt je met Webcoaching door je te adviseren over de inrichting van je website, de kwaliteit van je webteksten te testen en je te voorzien van informatie en advies over online communicatie in brede zin.

Is je site toegankelijk, duidelijk? Wijs jij je bezoeker de weg? Hoe zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent voor zoekmachines (SEO)?

Onderhoud

Als de indeling van je website en de webteksten op orde zijn, moet jij je website ook gaan bijhouden. Het actueel houden en monitoren kost veel tijd. Maar daardoor krijg je wel inzicht in welke pagina’s goed werken en op welke pagina’s je bezoekers snel afhaken. Daar kan je dan je content weer op afstemmen. Ook hierin kan ik je ondersteunen. Je kunt bij mij een LandjeKaart afnemen waarbij je zelf in-control blijft of een abonnement afsluiten waarbij ik je pro-actief ga ondersteunen. Je kunt je natuurlijk ook zelf gaan ontwikkelen. Volg dan een van mijn trainingen of kies voor het coachingsprogramma.

Werk uit handen

Het optimaliseren van je website is een tijdrovende klus. LandJeTekst neemt werk uit handen. Ben je een doe-het-zelfer, haal dan je Gratis Toolkit op en lees mijn blogs om aan de slag te gaan met de tips. Ik nodig je uit om eens door mijn website heen te klikken of mij te bellen zodat we samen kunnen bekijken wat jij nu nodig hebt. Er is voor elk budget een oplossing.

Wil je meer weten over mij? >

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

webteksten laten schrijven

Hoe gezond is jouw website?

Wie zegt dat jij iemand moet inhuren om een effectieve website met scorende webteksten te krijgen?
Met deze Toolkit, regel jij het gewoon zelf! Check nu hoe gezond jouw website is!