Wil jij mijn VIP zijn?

Jij bent voor mij een Very Important Person

VIP klanten marketing

Jij hebt elke maand content nodig. Je wilt immers bij je doelgroep onder de aandacht blijven en je zichtbaar maken als expert. Maar hoe krijg je elke keer weer nieuwe interessante content. Niet alleen het schrijven is een uitdaging maar ook het inplannen en je blog in je website zetten is elke keer weer een uitdaging. Hoe deed ik dat ook alweer? Ik werk dagelijks met WordPress, Active Campaign of Mailchimp. Waar jij een dag mee bezig ben heb ik zo voor je gedaan. Laat mij doen waar ik goed in ben dan kan jij doen waar jij goed in bent. Als VIP-klant heb je een maandelijks abonnement bij mij. Werk je niet alleen consistent aan je zichtbaarheid maar je bent ook nog eens voordeliger uit. 

"Ik werk nu een aantal jaar met Jolanda samen en ik ben zeer tevreden. Ze maakt voor mij elke week een nieuwsbrief en beheert mijn social media. Ze houdt zich aan de afspraken en neemt werk uit mijn handen. Ik weet altijd precies waar ik aan toe ben. Ik kan het echt loslaten. Het is ook fijn om met Jolanda als persoon te werken."

5/5

Wat mag je verwachten van een VIP -behandeling?

Elke maand contact

Waar sta je nu in je bedrijf, wat wil je overbrengen. Ik stel je vragen zodat jij mogelijkheden ziet. 

Schrijven van een blog

Het is belangrijk dat je jouw doelgroep laat zien dat jij de Expert bent. Ik schrijf naar aanleiding van jouw input een blog. Ik houd rekening met leesbaarheid en SEO. Ik zet je blog ook in je website. 

Nieuwsbrief

Het is belangrijk dat je in contact blijft met je potentiële klanten. Ik maak een nieuwsbrief in jouw mailprogramma en plan het in om te verzenden op een tijd die we samen afpreken.

Social Media

Ik maak een aantal social media berichten en plan dit voor je in. Jij hebt hier geen omkijken meer naar. 

Afbeeldingen

Ik maak afbeeldingen voor bij je blog, in je nieuwsbrief of op social media in Canva. Dit zijn rechtenvrije afbeeldingen. Als we langer samenwerken krijg ik een idee waar jij blij van wordt en kan ik het vinden van een juiste afbeelding ook van je overnemen. 

Sparren

Wat jij wilt vertellen mag ik vertalen naar overtuigende content. Daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk dat we in contact blijven. In praktijk betekent dit dat ik ook je sparringspartner ben tijdens deze contactmomentje. 

Content planning

Het is natuurlijk veel fijner werken voor jou en mij als we een contentplan hebben. Als je wilt maak ik een voorzet van een plan naar aanleiding van een gesprek. 

Samenwerken

Ondanks dat ik veel werk van je uit handen neem kan ik jouw boodschap niet vertalen zonder jou. We gaan nauw samenwerken en daarom is het belangrijk dat we elkaar wel leuk vinden. 

nieuwsbrief

Alleen in abonnementsvorm

Het schrijven van blogs en nieuwsbrieven doe ik alleen in abonnementsvorm.  Als we samen gaan werken ben ik een verlengstuk van jouw bedrijf.  

Plan een afspraak en ik maak een abonnementsprijs op maat wat past bij jouw wensen. (Mits we matchen uiteraard)

koffie blog