Brainstorm

[wpseo_breadcrumb]

Brainstorm

Brainstorm: Krijg je online boodschap helder!

Heb je behoefte aan een brainstorm? Alleen kom je er vaak onvoldoende uit. Als je geen online strategie hebt, en je doet maar wat, dan zul je merken dat je ook niet zo succesvol bent. Wellicht maak je een keer een artikel waar je goed mee scoort maar zonder duidelijke lijn in je communicatie schiet je met hagel.

Brainstorm: Van boodschap naar strategie

Ik zie veel ondernemers om me heen worstelen met hun boodschap. Ze zijn kundig in wat ze doen, maar hoe vertaal je dat naar een strategie en boodschap die je doelgroep begrijpt? Hoe zorg je ervoor dat je niet schiet met hagel maar dat je een duidelijke lijn in je communicatie hebt zodat je met scherp kunt schieten? Wie is je ideale klant? En waarom doe jij wat jij doet?

Ik weet dat als je kiest dat je dan geen ‘nee’ zegt maar juist veel vaker ‘ja’.

De big Why

Grote kans dat je onderstaand filmpje van Simon Sinek als eens hebt gezien. Kijk hem nog eens. Het is zo’n simpele boodschap en zo vreslijk effectief. Dit filmpje helpt je met het vinden van jouw kracht.

Samen sparren

Het is belangrijk om eens met iemand anders te sparren over je business en je doelen. Je blijft te snel in hetzelfde kringetjes lopen. Het is belangrijk dat iemand jou andere vragen stelt zodat je verandert van denkrichting. Als je anders denkt krijg je andere inzichten. Ik help je daarbij. Boek vandaag nog een brainstorm zodat je start aan een onderbouwde online strategie!

Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Doe eens iets anders!

Bespreekdocument

Aan de hand van een bespreekdocument lopen we samen jouw ideeën en kennis door. Je komt langzaam tot een online strategie. Als je een online strategie hebt, is de rest invulling. Dan weet je wat je wilt gaan doen en hoe je dat gaat doen. Je kunt dan verder of we gaan samen verder om stukje voor stukje alles in te kleuren zodat jouw business gaat groeien!

Snel resultaat

Je zou geen ondernemer zijn als je niet snel resultaat wilt zien. Maar helaas werkt dat met je online communicatie niet zo. Het vergt geduld en doorzettingsvermogen om jezelf te laten zien als Expert en onder de aandacht te komen bij jouw ideale klant. Het vergt ook moed en vertrouwen om bij je boodschap te blijven. Te veel veranderen van boodschap omdat je denkt dat het onvoldoende werkt, werkt zeker niet. Mensen raken verward en zelfs je netwerk weet niet meer hoe ze jou moeten aanbevelen en bij wie. Dat zijn gemiste kansen.

Voorkom dat en werk vandaag nog aan je online communicatiestrategie!

 

Brainstorm

€300,-

Uitwerking Brainstorm

€150,-

Boek direct een Brainstorm

Wacht niet langer maar start vandaag nog met een duidelijke online-strategie!


Boeken