Door na een burn-out

Heb jij een burn-out gehad?

Zorg goed voor jezelf

Als je een burn-out hebt gehad dan weet je dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Maar dat is soms best moeilijk. Je hebt immers best wel wat ballen in de lucht te houden. Je wilt je hart volgen maar je bent bang dat je verkeerde keuzes maakt.

Je hart klopt altijd

Ik weet waar ik over praat. Ik heb een burn-out gehad en om daarvan te genezen heb ik offers moeten brengen. Ik verloor alles waarvan ik dacht dat het me lief was. Maar een ding weet ik zeker. Ik moet met mezelf de rest van mijn leven overweg. Dan kan ik maar beter goed voor mezelf zijn. Toch? Dus ik volg mijn hart. Jij ook?

 

Neem gewoon even contact met me op

mentale gezondheid

Vooruitgaan en nooit meer terugvallen in een burn-out.

 

Voor jezelf beginnen na een burn-out

Tijdens je burn-out ben je op onderzoek uitgegaan. Wat is nu datgene waar jouw hart een stukje sneller van gaat kloppen? Wat wil je niet meer! En hoe ga je nu verder?

 

Ervaringsdeskundige

Ben jij erachter gekomen dat je een eigen bedrijf wilt opzetten? Of dat je als ondernemer het nu echt anders wilt gaan doen? Wil je een andere focus? Of moet je helemaal opnieuw beginnen. Ik heb met hetzelfde bijltje gehakt. Ik kan jou als ervaringsdeskundige goed begeleiden. Ik weet namelijk echt wat jij hebt doorgemaakt en welke uitdagingen nog op je liggen te wachten.

 

Angst is een slecht raadgever

Loop nu niet weg. Ik snap dat je bang bent. Uitdagingen en opofferingen. Wie zit daar nu op te wachten? Maar ik beloof je dat jouw inspanningen het allemaal waard gaan zijn.

 

Originele aanpak

Ik ben géén psycholoog of arts. Ik schrijf geen medicijnen voor en ik ga je ook niet behandelen. Dat traject heb je al gedaan. Als dat nog niet zo is dan adviseer ik je om hulp te gaan zoeken. Een burn-out is te heftig om alleen op te lossen.

Noem mij je webcoach. Ik ben een online communicatie expert en ik kan je helpen aan een stappenplan om je talenten te ontdekken en in te zetten voor een ander.

 

Skypegesprekken

Dit doe ik door wekelijks met je te Skypen. In dit Skypegesprek gaan we samen onderzoeken wat jij nu nodig hebt voor de volgende stap. Skype is een eenvoudige en veilige manier om te communiceren. Je kunt met mij communiceren op een plek waar jij je het prettigst voelt. Lang leve de digitale wereld.

Ik help je met tools en informatie om je de volgende stap ook daadwerkelijk te laten zetten.

 

Handen uit de mouwen

Zit je al te popelen om te beginnen?

  • Jij wilt weer terug in je kracht staan en gaan doen wat je altijd al wilde doen
  • Je wilt je bedrijf opzetten en de eerst stappen gaan zetten.
  • Je wilt je business omgooien om nu te gaan doen wat beter bij je past.

Wat ook je motivatie is. Ik sta naast je om je te helpen in dat proces.

 

Investering

De komende drie maanden trekken we samen op. Elke week spreken we af op Skype. Je krijgt van mij tips en tools die je gaat toepassen en de week erop bespreken we wat goed ging en waar je nog hulp bij nodig hebt. Ik zou willen dat dit traject er was toen ik mijn bedrijf ging opstarten.

Een traject van drie maanden kost 1050,- of 397,- per maand.

*Informeer of ik nog ruimte heb op kort termijn. Omdat dit een intensief traject is kan ik niet teveel ondernemers (in spé) begeleiden. Bovendien moeten we bij elkaar passen om écht succes te kunnen bereiken.

Durf in jezelf te investeren. Jij bent het waard!

Schrijfster van het boek Levend Dood, een burn-out je zult er maar mee zitten.

Meld je aan voor dit traject!

*Aanmelden is vrijblijvend. We gaan eerst nog samen  gratis en vrijblijvend Skypen om te kijken of jij geschikt bent voor dit traject en of dit écht is wat jij nu nodig hebt.
webteksten nodig? Hoe gezond is jouw website?

Hoe gezond is jouw website?

Wie zegt dat jij iemand moet inhuren om een effectieve website met scorende webteksten te krijgen?
Met deze Toolkit, regel jij het gewoon zelf! Check nu hoe gezond jouw website is!