Content Bibliotheek

Content Schrijven

In de Content Academie staat een Cursus waarin ik al mijn kennis van de afgelopen 10 jaar over Content Schrijven met je deel. 

Ik houd niets achter! 

Content Bibliotheek
wat kost het om webteksten te laten schrijven
seo
Jouw Ideale Klant

Waarom?

Ik geef alle kennis weg over Content Schrijven omdat ik mij ga richten op Content Zijn als Mental Coach. 

Ik heb 10 jaar lang met veel plezier content geschreven en de laatste jaren ook les gegeven over het schrijven van een goede tekst. 

Ik voel dat ik het nu mag loslaten. Ik blijf mijn vaste klanten bedienen maar ik maak geen nieuwe content meer over Content Schrijven. 

Het is eeuwig zonde om de kennis zomaar op de plank te laten liggen. Ik kan jou daar mee helpen. 

Ik ga er dus met een knaller uit! 

Wat kan je doen met die kennis?

Ik deel al mijn kennis met jou! Ik houd niets achter

Website inrichten

Conversieoptimalisatie door neuromarkting toe te passen.

Bloggen

Nooit meer zoeken naar een onderwerp. Je gaat anders kijken naar je tekst.

e-mailmarketing

e-mails schrijven

E-mails schrijven inclusief een workshop voor mails voor het vullen van je funnel.

seo

SEO

Je teksten optimaliseren zodat je ook goed viindbaar bent op Google.

Materiaal

Werkboeken

Stap voor stap

Checklisten & Templates

Makkelijk

Workshops

Meedoen

Cursus

Een volledige volwaardige cursus

Wat zeggen anderen..

"Jolanda is een inhoudelijke topper. Haar punctualiteit draagt bij aan kwalitatieve hoge eindproducten."
Geraldine
"In het programma Content Schrijven van Jolanda, werd ik stap voor stap meegenomen door het hele marketingwiel. Ik had al best veel voorwerk liggen en door het proces vielen alle puzzelstukjes steeds beter op hun plek."
Danielle
Danielle
'Wij hebben een workshop bij Jolanda gevolgd over SEO om onze website verbeteren. Jolanda is erg toegankelijk en stelt je op je gemak. Wij vonden het een goede, zinvolle workshop."
seo
Ciciel

Een uniek naslagwerk

Ik vind het niet aantrekkelijk om uren aan  videomateriaal te bekijken. Ik verwacht dat jij daar ook niet op zit te wachten. Maar een bibliotheek als deze is echt fantastisch! Als jij content aan het schrijven bent en je loopt ergens tegenaan is er een grote kans dat ik daarvoor een les heb opgenomen. Zo loop je niet langer vast en kun je direct je content verder afmaken. Een fantastisch naslagwerk en bibliotheek van materiaal over het schrijven van content.

Investering

Wat kost dat!

Welke prijs zet je op 10 jaar kennis? Op al die uren waarin in content heb gemaakt? Op alle workshops en trainingen die ik heb gegeven? De waarde is niet in euro’s uit te drukken. 10.000 euro? Verkoopprijs 5000,-? 

Ik heb besloten dat jij dat niet hoeft te betalen. Ik wil de kennis die ik heb niet op de plank laten liggen. Het maken van deze bibliotheek helpt mij ook als naslagwerk. Tijdens het maken van dit aanbod heb ik van mezelf weer veel opgestoken 🙂 

Jij kunt het daarom aanschaffen voor een habbekrats. 

 

Addertjes onder het gras

Niet in te huren

Ik ben niet bereikbaar om je te helpen of om taken van je over te nemen. De informatie krijgt ook geen update.

Zelfstudie

Het is 100% zelfstudie. Net als een bibliotheek, je zoekt wat je nodig hebt en past het zelfstandig toe.

Geen feedback

Ik geef geen feedback op je werk. Ik stop met het ondersteunen van klanten, je krijgt geen feedback

vormgeving

De vormgeving van LandJeTekst, Content Academie en zelfs Killer Content Academy zie je door elkaar

Voordelen van de addertjes

Geen upsel

je eigen bibliotheek

ik houd niets achter

Geen gehijg in je nek

Investering

Iedereen kan content schrijven!

Iedereen kan content schrijven. Deze cursus is dan ook voor iedereen die content wilt leren schrijven. Maar ik wil ook dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kopen. Daarom kun je ook je betaling doen in termijnen waardoor het voor iedereen mogelijk is om de kennis te kopen

Een unieke bibliotheek over Content Schrijven binnen handbereik op je laptop.

© 2023 LandJeTeskt | Content Academie