Het is zoals het is

Het is zoals het is

 

Het is zoals het is

Ik heb de neiging om te denken dat zaken nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Dat helpt mij om te accepteren dat niet altijd alles gaat zoals ik dat wil.

Ik ben de afgelopen maanden druk bezig geweest met mijn nieuwe website en het ontwikkelen en maken van mijn online training. En geloof me… het ging niet altijd zoals ik dat wilde 😉 Ik ben nu eenmaal geen superwoman.

Ik beruste mezelf in het feit… ‘het is zoals het is’.

Maar ook al ‘is het zoals het is’, het hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Of zo te blijven! Ik bepaal zelf hoeveel succes ik heb en in welke richting ik mij wil bewegen. Ik ga net zolang door totdat het ‘is zoals het moet zijn!’

En dat vind ik zo’n coole gedachte.

Website online!

 

Even dacht ik dat het nooit zou gebeuren, maar de website is online!

De vlag mag uit!
De slingers hangen op!
En ik toeter gezellig mee met de muziek!

Hoera!!!!

Ik wil je een website aanbieden waarin jij vindt wat je nodig hebt om succes te halen.

Wat kan jij doen om meer succes te behalen?

1. Challenge

Nadat ik de Challenge Gewoon Doen heb gevolgd van Thijs Halewijn kreeg ik weer nieuwe energie om aan de slag te gaan. Veel weten we natuurlijk al, maar ik merkte dat ik het fijn vond om dat duwtje in mijn rug te krijgen. Gewoon doen! is sowieso mijn motto. Het was fijn om die visie te delen.

Challenges zijn super goed om met je doelgroep in contact te komen. Om te weten waar je doelgroep mee stoeit en om je mailinglijst te laten groeien. Bovendien help je de ander door je kennis te delen. Gratis! Dat is toch geweldig!

Ik ga me eens beraden hoe ik met een Challenge jou kan helpen. Laat je mij weten als je een idee hebt? Dat waardeer ik zeer.

Heb jij al eens bedacht of een Challenge bij jouw expertise past?

2. Zoek een coach

Jij bent jouw bedrijf. De kans dat jij in je eigen kringetje blijft rondlopen is best groot. Ook al doe je nog zo je best om out-of-the-box te denken, je blijft toch al snel ronddwalen in je vertrouwde denkwijze. Je weet immers niet beter. Door regelmatig te sparren met een coach die je helpt om je ideeën vorm te geven kom jij weer een stapje dichter bij je doel.

Daarom bied ik webcoaching aan. Een losse sparringsessie of een volledig traject. Bekijk eens waar jij mee geholpen bent.

3. Analyseer

Je kunt nog zo goed je best doen om een tekst te schrijven die raakt en vindbaar is. Maar als je geen goede analyse hebt dan schiet je met hagel.

Weet je niet goed hoe je daarmee moet beginnen? Download dan mijn gratis Toolkit.

4. Spreek de juiste taal

Om online succes te halen is het belangrijk om de juiste woorden te gebruiken. Woorden die raken maar ook woorden die vindbaar zijn. Hoe maak je die puzzel compleet? Waar moet je op letten? En hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap wordt gezien? Wil je daar meer over weten? Lees mijn blogartikelen of volg een van mijn trainingen.

5. Sjansen & Scoren

Online communiceren gaat over sjansen met je doelgroepen en scoren met je website. Ik heb een superleuke online training gemaakt die jou stap voor stap de online marketingstappen leert. Hoe vind je de juiste doelgroep en hoe zorg je ervoor dat jouw ideale klant jou ziet als expert en hoe zorg je ervoor dat je meer conversie krijgt op je website? Alle ingewikkelde marketingtermen komen aan bod in alle eenvoud. We gaan samen Sjansen & Scoren.

Ben je er klaar voor?

 

6. Werkvakantie

‘Het is zoals het is’, is een gedachte waarmee ik mezelf heb overtuigd dat ik er niets aan kan doen dat ik niet voldoende aanmeldingen had voor mijn werkvakantie. Maar dat is niet waar! Ik bepaal mijn eigen succes. En ik heb een aantal stappen laten liggen. Ik was zo arrogant om te denken dat iedereen de waarde van deze vakantie gemakkelijk zou inzien.

Maar mijn overtuiging is niet direct jouw overtuiging. Ik heb je onvoldoende laten weten wat je ermee kunt bereiken. Maar maak je geen zorgen. De werkvakantie in oktober gaat niet door, dat is geen afstel maar uitstel. Ik zoek nu naar een locatie voor maart. Een mooie tijd om te werken aan je business in de zon en om de winter achter je te laten. Ik houd je op de hoogte.

Tip:

Een klein verschil in woordgebruik op je website kan al een groot verschil maken in conversie. Test het zelf eens uit:

Zet eens een gebod op een call-to-action en bekijk wat er gebeurt. Bijvoorbeeld de knop ‘Contact’ Vervangen door ‘Neem nu contact op’.  Als onderschrift kun je erbij zetten. Je krijgt altijd antwoord met een gratis advies. Je zult zien dat je meer reacties krijgt!

Meer tips?

Wil je tips ontvangen over jouw website? Haal dan de Gratis Toolkit op, je krijgt zonder kosten de tips gewoon in je mailbox.
Of wil je liever een training volgen? Kijk dan in de agenda.

Kan ik je nog ergens anders mee helpen? Laat het me weten, want ik help namelijk graag. Ik doe dat gewoon 😉

Want als ik kan helpen dan ‘is het zoals het moet zijn’. En die energie geeft mij het gevoel wél een superwoman te zijn!

 

Gr. Jolanda


Handleiding voor een onweerstaanbare website

UITGELICHT:

Download de GRATIS Toolkit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *