Hoe gezond is jouw website?

banner leeg

Doe de gezondheidscheck voor je website!

Krijg direct een recept voor een gezonde website

Hoe gezond is jouw website?

Je hebt een website en je wilt je website gezond houden. Maar hoe doe je dat?

Wil je weten of jouw website goed functioneert of ben je benieuwd of je omzet laat liggen?

Doe dan nu de gezondheidscheck.

 

 

website opzetten

Gratis en vrijblijvend

Een gezonde website is cruciaal voor een gezonde business.

Ik heb besloten om de gaten in mijn agenda op te vullen met 10 minuten gesprekken. Dit doe ik enerzijds om jou te helpen want door dit GRATIS gesprek krijg jij inzicht in de gezondheid van je website. Anderzijds krijg ik van het gesprek met jou inspiratie om nieuwe blogartikelen te schrijven.

 

Hoe werkt het?

  • Jij claimt jouw 10 minuten in mijn agenda.
  • Ik nodig je uit op het genoemde tijdstip voor een beeldgesprek.
  • We praten 10 minuten over jouw website.
  • Ik stuur je een recept voor een gezonde website.

14184382_1003873159711022_3582562998731816630_n

Jolanda heeft me heel erg geholpen met nieuwe ideeën die ik had en mij handvatten gegeven hoe ik sommige dingen kon aanpakken!

Sylvia Roerade, Vitaal Life Coach

Inspiratie

Ik realiseer me dat jij misschien denkt dat er een addertje onder het gras zit. Maar ik wil gewoon meer inspiratie voor mijn blog en jij kan me daaraan helpen. Het antwoord op jouw vraag komt misschien wel in mijn blog.

Zo helpen we elkaar. Gaaf hé?

Misschien lijken 10 minuten te kort voor jou, maar de bezoeker op jouw website heeft in 3 tot 7 seconde al een oordeel over jouw website. In 10 minuten leg ik jou uit wat mensen zien als ze op je website komen. Deze feedback is eerlijk, soms pijnlijk maar komt gegarandeerd uit een goed hart.

 

Tijdelijk aanbod

Maar… het aanbod is tijdelijk. Ik vind het leuk om met jou in contact te komen maar ik kan niet goed inschatten of ik dit soort momenten structureel kan inplannen. Pak daarom nu je kans en claim jouw tijd. Na 10 minuten heb je een idee of je website extra aandacht nodig heeft en kun je met het recept direct aan de slag.

Blijf op de hoogte.

 

Claim nu jouw tijd!

Reserveer direct tijd in mijn agenda

100% gratis én vrijblijvend


Hoe gezond is jouw website?

En dan?

Ik ga je geen aanbod doen in deze 10 minuten. Wil je meer weten? lees dan mijn blogartikelen waarin ik nog meer GRATIS kennis deel.

Wil je een uitgebreid advies over je website? Dan mag je natuurlijk altijd een Skypesessie van uur boeken.

Jolanda Damsma,  Virtueel Kantoor, Locatie onafhankelijk, KvK: 55521517.