Home » Home » Over mij

Jolanda Damsma voor je webteksten

Webteksten laten schrijven

LandJeTekst helpt!

Ik doe een stapje meer dan alleen het schrijven van webteksten. Ik wil je begeleiden met je webmarketing. Als jij nou doet waar jij goed in bent, dan doe ik voor jou waar ik goed in ben!

Jolanda Damsma,
Eigenaar LandJeTekst

Neem gerust contact met mij op

Wat doe ik?

Mijn naam is Jolanda Damsma, Ik heb jaren ondernemers geholpen met hun website. Ik heb jaren alleen maar effectieve webteksten geschreven en tips gegeven om de conversie op je website te verhogen.

Om goed te kunnen scoren is meer nodig dan alleen goede webteksten. Je moet niet alleen content kunnen schrijven maar ook content zijn om succes te kunnen ervaren. Daarom heb ik de Content Academie opgericht. Voor ondernemers die een korte investering willen doen voor effect op lang termijn.

Voor een aantal VIP-klanten neem ik werk uit handen om de werkdruk  te verlichten.

Samen werken we aan meer bekendheid van jou als Expert.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ik vind het belangrijk om het gevoel te hebben 'dat ik er toe doe'. Ik vind het jammer dat veel ondernemers (te) weinig aandacht geven aan de content op hun website. Zeker omdat content een steeds belangrijkere rol in je marketing krijgt.

Hoeveel aandacht geef jij aan je website?

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Is jouw website in ruststand? Dan bereik je minder potentiële klanten. En daarmee verlies je omzet.

Stapje extra

Ik doe meer dan alleen het schrijven van webteksten. Ik wil je begeleiden met je webmarketing zodat jij tijd en ruimte krijgt om datgene te doen waar je goed in bent.

Ik wil je leren hoe je het zelf kunt doen of ik neem die taak van je over. Jou ondersteunen geeft mij voldoening. Als jij succes hebt, ervaar ik dat ook. Ik krijg er kracht van.

Focus

Van alle ervaringen op het gebied van communicatie ben ik geboeid door online communicatie. De manier hoe mensen keuzes maken verandert door de digitale wereld. Maar er blijft een oergegeven dat we beïnvloedbaar zijn op fundamentele basisprincipes.

Cialdini heeft daar een geweldig boek over geschreven. Invloed, Ik raad je aan dit boek te lezen als je dat nog niet hebt gedaan.

Het is reuze interessant om de overtuigingsprincipes te verwerken in je webteksten. Een klein verschil van zinsopbouw of koptekst kan een groot verschil uitmaken of de bezoekers van je website wel of niet reageren. Ik puzzel graag met jou mee om van je website en webteksten één duidelijk geheel te maken.

Leergierig

Ik ben ontzettend leergierig en ik wil graag het beste uit mezelf en uit anderen halen. De wens naar 'er toe doen' en de zoektocht naar balans met mijn gezin heeft geleid tot een zware burn-out. Nooit gedacht dat dit mij zou overkomen! Ik ben immers sterk, enthousiast, positief ingesteld en geboren met een groot doorzettingsvermogen. Dit was voor mij een onwerkelijke en onhoudbare situatie.

Boek

Bijna 2 jaar lang heb ik gevochten tegen emoties, vermoeidheid en onmacht. Ik verloor elke controle over mezelf en raakte daardoor in een depressie. Een moeilijke tijd die veel van mezelf, mijn gezin en omgeving heeft gevergd.

Ik heb er een boek over geschreven. Omdat ik hoop dat ik jou uit die put kan houden! Of op zijn minst troost kan bieden als je toch in een situatie zit waar je niet wilt zijn. Mijn boek heet Levend Dood. Als je geïnteresseerd bent kijk dan eens op de website www.jezultermaarmeezitten.nl

Je kunt het boek nu bestellen.

Ik volg mijn eigen weg en ik wil dat jij dat ook doet!

Maar in de tijd waarin ik ziek was heb ik ook veel heb geleerd over mezelf, het menselijk brein en mijn keuzes. Ik raakte overtuigd dat het anders moest. Dit mag nooit meer gebeuren!

Ik ging mijn eigen weg volgen. Mijn visie en ideeën volgen en anderen helpen dat ook te doen. Ik gun iedereen dat ze zich niet laten leiden door omstandigheden maar door een intern verlangen. Ik realiseer me dat het lastig is een verlangen te volgen omdat daar vaak (financiële) gevolgen aan vast zitten. Om te kunnen doen wat jij het liefste doet heb je wel klanten nodig. Daar wil ik je mee helpen. Die gedachte was en is leidend voor LandJeTekst.

Naast mijn twee super leuke zonen (echt waar!) ben ik op het ‘kindje’ LandJeTekst ook erg trots.

Ik heb besloten, en Jij?

Ik heb besloten en gekozen. Ik laat mijn leven niet meer leiden door angst en verantwoordelijkheidsgevoel. Maar door emotie, kennis en kracht. Hoe zit dat met jou?

Wil je met me sparren om te kijken wat ik voor jou kan doen? Bel me op: 06-30490522 of mail naar jolanda@landjetekst.nl

GEWOON DOEN! Dat is mijn motto.

"Tot ziens!"

Gr. Jolanda

 

Jolanda

 

 

Google-Expert
certficaat nlp
Foty Jolanda Damsma
Jolanda

Maak jezelf zichtbaar als Expert!

3 stappenplan

Lees mijn tips

Mijn blog staat volop informatie en tips die je helpen online zichtbaar te worden.

Volg een training

Begin vandaag nog met het werken aan je Expertstatus. Wat heb jij NU nodig?

Online begeleiding

Ik bespreek graag met jou welke begeleiding jij NU nodig hebt.