[wpseo_breadcrumb]

Landjekaart

webcoaching

Soms heb je gewoon wat ondersteuning nodig. Heb je een vraag over je website? Wil je feedback op je tekst? Heb je hulp nodig met het inrichten van je social media profielen? Of wil je gewoon even sparren over je plannen.

Met de LandjeKaart koop je vooraf kennisuren die jij kunt inzetten wanneer jij dat nodig hebt.

 495,00 excl. btwKoop jouw LandjeKaart

LandjeKaart

Waarom een LandjeKaart?

Je kunt prima vooruit met je website en je weet hoe je website scoort of je hebt nieuwe webteksten in je website geplaatst. Wellicht heb je alles zelf kunnen doen aan de hand van tips of trainingen. Je weet dat jij je site moet onderhouden en dat wil je ook zeker doen. Maar jeetje wat kost dat veel tijd! Kan je die tijd niet beter gebruiken aan datgene waar jij goed in bent?

Voor wie is de LandjeKaart?

Ik help ondernemers die hun website belangrijk vinden! Ondernemers die graag actueel zijn en werken aan hun Expertstatus. Heb jij soms gewoon even te weinig tijd voor je website, of heb je een vraag waar je zelf niet uitkomt? Dan is een LandjeKaart de oplossing voor jou!

LandjeKaart voor niet structurele vragen

Hoe fijn is het dat je de LandjeKaart kunt gebruiken alleen als jij het nodig hebt? Bijvoorbeeld voor het laten schrijven van een blog, een nieuwsbrief of het herschrijven van een webpagina. De LandjeKaart is daarvoor een perfecte oplossing. Je vraag betreft te weinig werk om een offerte voor op te vragen, en het is niet genoeg om een abonnement af te sluiten.

De LandjeKaart

De LandjeKaart werkt zoals de ouderwetse strippenkaart voor de bus. Ken je die nog? Elke strip heeft de waarde ter indicatie van ongeveer een half uur. Afhankelijk van je vraag lever je strippen in. De kaart is een jaar geldig en op elk gewenst moment te gebruiken.

De LandjeKaart ter waarde van €560,- is verkrijgbaar
voor 495,- .

 

*Elke actie op gebied van online communicatie is bespreekbaar.

 

Directe ondersteuning alsof je een eigen communicatiemedewerker in dienst hebt maar dan betaalbaar