Webteksten herschrijven

Webteksten herschrijven

webteksten herschrijvenJe hebt een paar jaar geleden je website online gezet. Je wist niet goed wat je ermee wilde maar je wilde in ieder geval online te vinden zijn. Nu ben je een paar jaar verder en verloopt het verkeer niet via je website. Je vraagt je af of je de conversie van je website kan vergroten en of je hierdoor meer opzet kan halen.

Het antwoord is een dikke vette JA! Laat geen omzet meer liggen en ga direct aan de slag!

Effectieve webteksten

De goedkoopste manier om effectieve webteksten te verkrijgen, is zelf je boodschap op papier zetten en die teksten naar mij mailen of uploaden. Ik ga je teksten op een webvriendelijke manier indelen en aanpassen. Ik houd rekening met zoekwoorden zodat de teksten ook zoekmachine-vriendelijk worden.

Ideale optie voor als jij heel goed weet wat je wilt zeggen maar niet weet hoe je jouw doelgroepen met woorden kan overtuigen.

Budgetvriendelijke webteksten

Wanneer je zelf je webteksten upload krijg je goede webteksten over de informatie die je zelf aanlevert. Een prima manier om je site op een voordelige manier te voorzien van goede webteksten. De communicatie is eenvoudig via mail of per telefoon. Heb je al een website, geeft de URL dan ook door. Dan kan ik je ook advies geven over de indeling van je site.

Terug naar webteksten..

Gewoon doen! Ik vind het leuk en jij bent ermee geholpen

Binnen 1 werkdag laat ik je vrijblijvend weten wat ik voor je kan doen.
Laat geen omzet meer liggen maar haal rendement uit je website.

 

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik hoor graag wat jij nu nodig hebt en dan laat ik je meteen weten of en hoe ik je kan helpen. Bel gerust 06-30490522.

 

Procedure webteksten bestellen

webteksten laten schrijven

LandJeTekst heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met het formuleren van onze webteksten die zowel lekker weglezen als de vindbaarheid vergroten. Verder heeft Jolanda samen met andere ondernemers uit haar eigen netwerk onze lay-out vormgegeven en de website (in WordPress) gebouwd. Een mooie combi van de juiste competenties en dat zie je niet vaak.

Een aanrader dus.

Ivo - Averox Consulting