Home » Diensten LandJeTekst » Webteksten » Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Je wilt je webteksten laten schrijven. Je hebt webteksten nodig maar je slaat dicht als je zelf webteksten moet schrijven. Je hebt er geen tijd voor. Misschien heb je er helemaal geen zin in. In dat geval maak  ik graag een afspraak met je om je te helpen. Laat mij je webteksten schrijven.

Enthousiasme

Jij kunt in een kennismakingsgesprek enthousiast vertellen over je passie en je werk. Op deze manier leer ik meer over jou, je motivaties en je doelen. Dat vind ik niet alleen leuk maar dat is heel nuttig voor een goede vertaling van jouw verhaal. Zo worden je webteksten nóg meer van jou.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met andere woorden, het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Je webteksten laten schrijven door LandJeTekst, betekent goede content zonder technische trucs. Woorden die je bezoeker helpen om de juiste informatie te vinden. Ik doe een onderzoek naar de juiste zoekwoorden, en met een doordachte strategie gebruik ik zoekwoorden in je webtekst. Dit maakt dat je website uiteindelijk beter gevonden wordt door zoekmachines, maar ook dat je bezoeker blij wordt van je website. Dat is, neem ik aan, je uiteindelijke doel.

Afspraken

  1. Als je webteksten wilt laten schrijven wil je graag goede afspraken daarover maken. Ik maak afspraken met je over het aantal pagina’s en/of aantal woorden en de kosten die daaraan zijn verbonden. Dan weten we beiden waar we aan toe zijn.
  2. Wellicht heb je wel wat informatie over je bedrijf op papier staan die ik als ondersteuning kan meenemen. Met de informatie uit ons gesprek en de aanvullende ondersteuning ga ik aan het werk en lever ik een voorstel voor je webteksten.
  3. Jij geeft hierop je feedback en met dit samenspel komen we tot webteksten die klinken als jouw woorden en prima passen in een webstructuur.

Contact

webteksten laten schrijvenHeb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik hoor graag wat jij nodig hebt en of ik je kan helpen. Bel gerust 06-30490522.

 

Procedure webteksten bestellen

Webteksten herschrijven
webteksten laten schrijven

LandJeTekst heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met het formuleren van onze webteksten die zowel lekker weglezen als de vindbaarheid vergroten. Verder heeft Jolanda samen met andere ondernemers uit haar eigen netwerk onze lay-out vormgegeven en de website (in WordPress) gebouwd. Een mooie combi van de juiste competenties en dat zie je niet vaak.

Een aanrader dus.

Ivo - Averox Consulting