Webteksten uitbesteden?

Het schrijven van Webteksten uitbesteden

Wil je het schrijven van webteksten uitbesteden? Lukt het jou niet om goede webteksten te schrijven? Maar heb je wel webteksten nodig?

Webteksten zijn een belangrijk onderdeel van je marketing en bovendien ook erg persoonlijk. Webteksten zeggen alles over jou en over je aanbod. Het is belangrijk dat je webteksten naadloos aansluiten op je offline communicatie. Ze moeten volledig passen bij jou!

Daarom vind ik het belangrijk dat ik je zie en spreek. Je bent meer dan welkom bij mij op kantoor in Geldrop, maar om reistijd te besparen is het ook prima mogelijk om via Skype met beeld over jou en je business te praten.

Productgesprek voor je webteksten

We voeren samen een productgesprek als jij precies weet wat je doelen zijn en hoe je dat wilt bereiken. Jij ben het meeste aan het woord en ik stel jou de vragen die belangrijk zijn om je bezoekers online te kunnen overtuigen. Dit is belangrijke input om de sfeer van je teksten te bepalen, je doel te realiseren en je doelgroep aan te spreken.

In dit productgesprek ga ik er vanuit dat je precies weet wat je wilt bereiken met je webteksten en voor wie ze zijn bedoeld. Dit gesprek duurt zolang het duurt en ongeacht het aantal pagina's die je wilt laten schrijven betaal je voor dit gesprek eenmalig 150,-

Brainstorm voor je strategie

Als je nog niet zo goed weet wat je doelgroep, je doelen en je pad is, dan gaan we samen brainstormen. In deze brainstorm help ik jou om goed in beeld te krijgen wat je wilt en hoe we dat kunnen bereiken. We bepalen samen een strategie om je ideale klant te kunnen bereiken met een boodschap die raakt.

Voor een brainstorm moet je echt ruimte in je agenda maken en het liefst spreek ik je ook persoonlijk. In deze brainstorm gaan we aan de slag met jouw plan van aanpak. Een brainstorm kost je 300,- maar levert je zoveel meer op.

Afspraken over de webteksten

Je krijgt na de afgesproken tijd mijn voorstel voor jouw webteksten onder ogen. Spannend voor ons allebei. Je leest de tekst en je hebt er een paar opmerkingen of ideeën over. Dat is goed. Dat geeft aan dat je serieus meedenkt. De tekst moet immers passen bij jou en jouw bedrijf. Jij moet er voor 100% achter kunnen staan.

Jij moet jouw verhaal gaan verkopen. Het is dus belangrijk dat je de webteksten laat landen en je bevindingen opschrijft in het document met een andere kleur zodat ik kan zien wat je hebt gedaan.

Aanpassingen aan de webteksten

Webteksten uitbesteden heeft een standaard prijs per pagina. In de standaard prijs zit 1 correctieronde binnen 14 dagen. Elke andere correctieronde kost 65,-

Ik stel een datum en tijd voor om de teksten samen te bespreken. Maar vaak is het versturen van je document voldoende om de wijzigingen door te geven. Als je vragen hebt of twijfels over de tekst dan bespreken we dit via de telefoon of Skype zodat ik mijn tekst kan onderbouwen met argumentatie.

Uiteraard heb jij als opdrachtgever altijd het laatste woord. Ik stuur je de aangepaste versie van je webteksten inclusief de metatags en zoekwoorden die belangrijk zijn voor de vindbaarheid in Google.

Jij zorgt er zelf voor dat de teksten in je website komen met de codes op de juiste plaats. Heb je een WordPress website en wil je dat ik de tekst op de juiste wijze in je website zet? Dan kunnen we daar afspraken over maken.

Betrouwbaar je webteksten uitbesteden

Als we allebei tevreden zijn dan vraag ik je mijn bedrijfsnaam in je colofon op te nemen. Dat is niet alleen goed voor mij maar ook voor jou. Jouw betrouwbaarheid stijgt doordat je laat zien dat je serieus over je presentatie nadenkt.

Je houdt je bij je kerntaak en zoekt expertise voor je webteksten. Het zou tof zijn als je dan ook een referentie voor me wilt schrijven. Dit kan op Facebook, Google+, LinkedIn of via mail zodat ik jou in mijn website opneem met een link naar je Website.

Wil jij je webteksten uitbesteden aan LandJeTekst? Neem dan gerust even contact met me op. Ik vind het leuk, en jij bent ermee geholpen.

" Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken"

procedure webteksten laten schrijven

Jolanda heeft mij erg goed begrepen. Ze heeft het boven mijn verwachtingen erg goed gedaan! LandJeTekst zal ik dan ook aan ieder ander adviseren! Jolanda, ik wil je onwijs bedanken voor de goede teksten in m’n website! Ik weet je nu te vinden mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben!

Suzanne