Home » Diensten LandJeTekst » Webteksten » Werkwijze webteksten laten schrijven

Webteksten uitbesteden?

webtekstenHet schrijven van Webteksten uitbesteden

Wil je het schrijven van webteksten uitbesteden? Lukt het jou niet om goede webteksten te schrijven? Maar heb je wel webteksten nodig?

Webteksten zijn een belangrijk onderdeel van je marketing en bovendien ook erg persoonlijk. Webteksten zeggen alles over jou en over je aanbod. Het is belangrijk dat je webteksten naadloos aansluiten op je offline communicatie. Ze moeten volledig passen bij jou!

Daarom vind ik het belangrijk dat ik je zie en spreek. Daarvoor hoef je niet te reizen, de digitale middelen zijn ruim voldoende om met elkaar kennis te maken waar ter wereld we ons ook bevinden.

Productgesprek voor je webteksten

We voeren samen een productgesprek als jij precies weet wat je doelen zijn en hoe je dat wilt bereiken. Jij ben het meeste aan het woord en ik stel jou de vragen die belangrijk zijn om je bezoekers online te kunnen overtuigen.

Dit is belangrijke input om de sfeer van je teksten te bepalen, je doel te realiseren en je doelgroep aan te spreken.

In dit productgesprek ga ik er vanuit dat je precies weet wat je wilt bereiken met je webteksten en voor wie ze zijn bedoeld.

Brainstorm voor je strategie

Als je nog niet zo goed weet wat je doelgroep, je doelen en je pad is, dan gaan we samen brainstormen. In deze brainstorm help ik jou om goed in beeld te krijgen wat je wilt en hoe we dat kunnen bereiken. We bepalen samen een strategie om je ideale klant te kunnen bereiken met een boodschap die raakt.

Afspraken over de webteksten

Je krijgt na de afgesproken tijd mijn voorstel voor jouw webteksten onder ogen. Spannend voor ons allebei. Jij leest de tekst en je hebt er een paar opmerkingen of ideeën over. Dat is goed. Dat geeft aan dat je serieus meedenkt. De tekst moet immers passen bij jou en jouw bedrijf. Jij moet er voor 100% achter kunnen staan.

Jij moet jouw verhaal gaan verkopen. Het is dus belangrijk dat je de webteksten laat landen en je bevindingen opschrijft in het document met een andere kleur zodat ik kan zien wat je hebt gedaan.

Aanpassingen aan de webteksten

Webteksten uitbesteden heeft een standaard prijs per pagina. De tijd die ik aan een pagina besteed is niet belangrijk. Het resultaat telt.

Wist jij dat ik langer bezig ben met een korte tekst dan een lange tekst? Vergeet het bedrag per woord of per minuut, maar ga voor optimaal resultaat.

Planning

Ik stel een datum en tijd voor om de teksten samen te bespreken. Maar vaak is het versturen van je document voldoende om de wijzigingen door te geven. Als je vragen hebt of twijfels over de tekst dan bespreken we dit via de telefoon of via zoom zodat ik mijn tekst kan onderbouwen met argumentatie.

Uiteraard heb jij als opdrachtgever altijd het laatste woord. Ik stuur je de aangepaste versie van je webteksten inclusief de metatags en zoekwoorden die belangrijk zijn voor de vindbaarheid in Google.

Jij zorgt er zelf voor dat de teksten in je website komen met de codes op de juiste plaats. Heb je een WordPress website en wil je dat ik de tekst op de juiste wijze in je website zet? Dan kunnen we daar afspraken over maken.

Betrouwbaar je webteksten uitbesteden

Jij houdt je bij je kerntaak en zoekt expertise voor je webteksten. Het zou tof zijn als je dan ook een referentie voor me wilt schrijven. Dit kan op Facebook, Google+, LinkedIn of via mail zodat ik jou in mijn website opneem met een link naar je Website.

Wil jij je webteksten uitbesteden aan LandJeTekst? Neem dan gerust even contact met me op. Ik vind het leuk, en jij bent ermee geholpen.

" Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken"

procedure webteksten laten schrijven

Jolanda heeft mij erg goed begrepen. Ze heeft het boven mijn verwachtingen erg goed gedaan! LandJeTekst zal ik dan ook aan ieder ander adviseren! Jolanda, ik wil je onwijs bedanken voor de goede teksten in m’n website! Ik weet je nu te vinden mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben!

Suzanne