Storytelling

Waar mensen elkaar ontmoeten, worden verhalen verteld. Door verhalen te vertellen gegeven wij betekenis aan bepaalde situaties. Verhalen, ook wel Storytelling genoemd, geven inzicht in het ongrijpbare. Ze vertellen wat er gedacht en gevoeld wordt.

Wetenschappers

Volgens organisatiedeskundige Yiannis Gabriel bieden organisatieverhalen een mooie inkijk in organisaties. Volgens communicatiewetenschapper David Boje zijn verhalen vooral instrumenten om communicatie in organisaties te begrijpen.

Eenvoud

Zelf ben ik groot fan van verhalen. Door naar mensen en hun verhalen te luisteren kan ik ze beter begrijpen. Ik plaats gebeurtenissen in een ander kader waardoor het er ook anders uitziet en het verruimt mijn kennis. Ik dacht, als dat voor mij geldt dan zal dit vast ook voor anderen gelden. In ieder mens, in elke organisatie, zit een verhaal. Ik wil dat verhaal horen en opschrijven.

Webteksten

Ik vertaal jouw boodschap met jouw verhaal. Door een verhaal te koppelen aan je product kunnen mensen zich identificeren en je boodschap gemakkelijker onthouden. Ik kom graag naar je toe om je verhaal te horen, en dat verhaal te vertalen in effectieve webteksten.

Storytelling
Vertel mij jouw verhaal.

Interviews

Het afnemen van interviews vind ik leuk. Het verhaal horen en daar een mooi artikel over schrijven is zeer bevredigend. Bij het schrijven van webteksten gaat vooral om het juiste woordgebruik en schrappen tot de kern overblijft. Dat maakt het schrijven van webteksten interessant. Het schrijven van artikelen naar aanleiding van een interview is een gevoel overbrengen. Ik vind het heerlijk om mensen te ontmoeten en verhalen te horen. Even leuk is het om deze ontmoeting te beschrijven.

Ik wil graag voor een personeelsblad, krant of tijdschrift een interview afnemen. Jij vertelt me hoe groot het artikel mag worden, wanneer het af moet zijn en met wie het interview is. En ik lever een artikel op basis van een vooraf afgesproken prijs.

Contact

Ik wil je graag helpen. Neem contact met me op of plaats direct een opdracht. Gewoon doen! Ik vind het leuk, en jij bent ermee geholpen.

 

Je website is net een fiets

Referenties lezen

Ik heb webteksten nodig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *