Tarief webteksten

knowledge base

Wil jij ook goede  webteksten? Laat jij omzet liggen doordat je niet kritisch naar je teksten kijkt? Heb je genoeg bezoekers maar weinig conversie? Ik wil je helpen met je webteksten.

Tarief webteksten

Wat is een gangbaar tarief voor webteksten? Waar moet ik aan denken bij het schrijven van webteksten? Een tekst voor jou schrijven is samenwerken. Ik kan jouw passie, jouw product en jouw motivatie immers niet zelf gaan verzinnen. Voor een goede tekst heb ik input van jou nodig. Daarna ga ik puzzelen met het ABC om die informatie te vertalen naar effectieve webteksten. Maar wat is nu een gangbaar tarief voor webteksten?

Op de webtekstfabriek kun je goede webteksten krijgen tegen een concurrerend tarief. Dat komt omdat je veel voorwerk zelf doet. Schrijven is voornamelijk onderzoeken wat de boodschap is en hoe jij onderscheidend kan zijn in jouw verhaal. Ik heb mijn tarieven gewoon op de website staan. Wil je een voorstel op maat? Neem dan even contact met mij op.

Ontmoeten

We kunnen elkaar op verschillende manieren voorzien van informatie. Maar het liefst zie ik je. Je bent van harte welkom op mijn kantoor in Geldrop of we ontmoeten elkaar met camera persoonlijk via Skype. Dan krijg ik een beeld van jou, je bedrijf, je passie en je doelen.

Tijdens dit productgesprek praten we samen over je website. Een prima start voor goede webteksten. Heb je nog niet goed in beeld wie je doelgroepen zijn of wil je dit aanscherpen. Wil je dat ik met je meedenk over je boodschap en hoe jij gericht kunt gaan communiceren? Dan gaan we samen brainstormen.

Twijfel nu niet langer en plaats een opdracht of neem contact met me op.

Gewoon doen!

Ik vind het leuk, en jij bent ermee geholpen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *