Voorbeelden

[wpseo_breadcrumb]

Voorbeelden

Sylvia en ik werken al een lange tijd samen. Eerst voor haar Vitaal Voedingsadvies, toen voor haar Vitaal Deugdenyoga en als laatste heb ik haar teksten geschreven voor Vitaal Life Coach.  Designworx.be heeft de website gemaakt.

Compliment Voedingsadvies

Na jaren zelf gestunteld te hebben met mijn website, heb ik besloten om LandJeTekst in te schakelen. Dit had ik jaren eerder moeten doen!! Jolanda heeft mij duidelijk gemaakt hoe het er aan de ‘binnenkant’ van mijn website echt aan toe gaat. Door haar duidelijke adviezen heb ik mijn SEO kunnen optimaliseren en word ik nu gevonden op de woorden waar ik ook op gevonden wil worden. Ook heeft Jolanda ervoor gezorgd dat ik in contact werd gebracht met de juiste persoon die mijn website heeft gebouwd, precies zoals ik het graag wilde.

Voor Jolanda is geen vraag te veel en dat waren er in mijn geval een heleboel. Door Jolanda kan ik er nu weer jaren tegen en ben ik echt een heel stuk digi-wijzer geworden!

Bedankt voor alles!! Groetjes Mariëlle, Compliment Voedingsadvies
Marielle schreef al haar teksten zelf. Ze was/is super goed bezig om zichzelf zichtbaar te maken online. Maar ook haar website maakte ze zelf en ze liep tegen een aantal zaken aan. Ik ben samen met haar gaan bekijken hoe ik haar kon helpen de nieuwe website goed in te richten. Designworx.be heeft de website gemaakt.

Vitaal

Een paar jaar geleden kwam ik via iemand in contact met Jolanda van LandJeTekst. Al bij het eerste contact kreeg ik het gevoel dat Jolanda precies begreep wat ik wilde en mijn gedachten goed kon beschrijven voor mijn website. Inmiddels heeft Jolanda meerdere teksten voor mijn websites geschreven, maar ook heel erg geholpen met nieuwe ideeën die ik had en mij handvatten gegeven hoe ik sommige dingen kon aanpakken! Dankzij haar heb ik een andere kijk gekregen op websites bouwen en onderhouden, want ik ben totaal niet technisch hahaha. En na een aantal jaar helpt ze me nog steeds met vragen en hebben we in inmiddels een heel fijn contact opgebouwd. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en hoop nog lang met haar te werken!

Sylvia Roerade van Vitaal Life coach.

Natuurlijk Genezen heeft mij benaderd omdat zij slecht online vindbaar was. We hebben in overleg besloten om zowel de website als de webteksten aan te pakken. Het resultaat mag er zijn. Designworx.be heeft de website gemaakt.

Natuurlijk Genezen

Via, via heb ik vernomen dat Jolanda zeer goed was met teksten. Ik had haar gebeld, waarbij een afspraak volgde. In het gesprek kwam al snel naar voren, wat voor mijn website belangrijk was. Jolanda wist snel de essentie te pakken.

Ze kwam met hele goede ideeën waar ik niet aan gedacht zou hebben. De teksten die ze geschreven had waren pakkend en helder.

Het doel is bereikt, doordat ik al snel via mijn website benaderd werd door mensen die een afspraak wilde maken voor Voetreflex/Klassieke Homeopathie.

Jolanda hartelijk bedankt voor de zeer prettige samenwerking!!!

Lieve groet,
Een zeer tevreden mens
Shatsu Tera wilde hulp bij het vertalen van haar kennis naar bloggen.

Shiatsu Tera

Voor mijn praktijk voor Shiatsu Therapie helpt Jolanda mij bij het schrijven van een maandelijks Blog. Toen ik net met mijn praktijk begon kwam ik erachter dat maar weinig mensen weten wat Shiatsu is en wat het voor je kan doen. Een Blog is dan een prima manier om informatie te geven over wat je doet. Maar schrijven over iets waar je zelf veel van weet levert niet altijd een duidelijke en begrijpelijk verhaal op. En daar kwam de expertise van Jolanda als geroepen. Meteen was zij enthousiast en wilde mij graag helpen bij het schrijven van een Blog en nieuwsbrief.

Jolanda verdiept zich echt in wat haar klanten doen en begrijpt de boodschap die ik over wil brengen. Van ieder onderwerp maakt zij voor mij een duidelijk en leesbaar Blog. De reacties van mijn lezers zijn erg enthousiast en regelmatig worden er naar aanleiding van een Blog nieuwe afspraken gemaakt.

Karin wilde een website voor haar op te zetten praktijk. Samen hebben we onderzocht wat haar wensen waren. Samen met haar dochter en ClearDesign hebben we haar wensen vormgegeven.

Hannes en Kaatje

Vrienden maakten me attent op Jolanda toen het maken van een website voor mijn kindercoachpraktijk Hannes & Kaatje, ter sprake kwam.

En ik ben blij dat ik op hun oordeel vertrouwd heb…

Jolanda is open en eerlijk, ze is vakbekwaam en heeft gevoel voor humor. Het klikte meteen. Zij heeft me mijn eigen proces gegund in het samen met haar en met Riccardo werken aan een duidelijke, mooie, warme uitnodigende website. Zij zijn mij daarin tegemoet gekomen. Dat was een heel prettige ervaring. Het contact was duidelijk en helder. Mijn website is prachtig geworden!!

Ik vind het heel prettig dat Jolanda met me mee blijft kijken om mijn website optimaal te houden.

Frank wilde graag een nieuwe look op zijn website en teksten die beter aansluiten bij zijn persoonlijkheid, en zijn doelgroepen. Samen met een ClearDesign en ICI Grafisch Ontwerp zijn we tot dit eindresultaat gekomen.

Dorsman coaching

Ik heb Jolanda leren kennen als een vakkundige en integere professional, die uitstekend in staat bleek om mijn beroepsmatige boodschap te vertalen naar een prachtige website! www.frankdorsman.nl
Met een persoonlijk gesprek voor de inhoud en met behulp van samenwerkingspartners voor logo en bouw van de site, is een totaalproduct tot stand gekomen, waarmee ik zeer tevreden ben!
Gezien de wijze waarop zij dit proces heeft vormgegeven en begeleid, beveel ik haar van harte aan.
Breath Enjoy wilde haar teksten optimaliseren. Ze wilde een website waarin ze zelf haar website kon voorzien van nieuwe content. Samen met Dolgelukkig hebben we dit project opgepakt.
We hebben een leuk contact gehad maar de commerciële inslag van mijn teksten vielen verkeerd bij het zachte karakter van de website. We hebben samen gewerkt aan een oplossing.

Breath Enjoy

Ondanks dat ik me niet kon vinden in de teksten heb ik de samenwerking als heel positief ervaren. Je bent enthousiast en doortastend, daardoor is het project naar mijn tevredenheid afgerond.

Versluis-tca is een trainer/ coach dat al een tijdje aan de weg timmert. Ze wilde haar website laten aansluiten op haar persoonlijkheid en haar succes. Tijdens ons kennismakingsgesprek kwam ik erachter dat zij affiniteit had met het theater. Deze affiniteit heb ik terug laten komen in haar

Versluis-tca

Tijdens de eerste ontmoeting met Jolanda was er meteen een klik. Dat is niet alleen, omdat het gewoon een ontzettend leuk en hartelijk mens is, maar ook vanwege het feit dat ze oprecht in je geïnteresseerd is.

Ze luistert goed waardoor ze je in korte tijd heel goed leert kennen en weet te typeren. Vervolgens weet ze al deze informatie buitengewoon knap te vertalen naar een passende tekst voor je website. Ze heeft mijn grootste passie, theater, weten te combineren met het werk dat ik nu als trainer, coach en ondernemer doe. Haar teksten zijn sprankelend, prikkelend, zeer prettig te lezen en op maat geschreven.

Als je een website ambieert die je met trots wilt delen met al je zakelijke en/of privécontacten, ga dan in zee met Jolanda. Echt een aanrader.

Averox kwam naar LandjeTekst met de opdracht voor een webscan. Deze scan gaf zoveel inzichten dat we om de tafel zijn gaan zitten om te bespreken hoe we de aanpassingen konden doorvoeren. Uiteindelijk werd het een geheel nieuwe website, in samenwerking met ICI grafische vormgeving en Dolgelukkig.LandJeTekst heeft de webteksten geschreven.

Averox

LandJeTekst heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met het formuleren
van onze webteksten die zowel lekker weglezen als de vindbaarheid
vergroten. Verder heeft Jolanda samen met andere ondernemers uit haar eigen netwerk onze lay-out vormgegeven en de website (in WordPress) gebouwd.

Een mooie combi van de juiste competenties en dat zie je niet vaak. Een aanrader dus. 

Natuurlijk Genezen heeft mij benaderd omdat zij slecht online vindbaar was. We hebben in overleg besloten om zowel de website als de webteksten aan te pakken. Het resultaat mag er zijn. Designworx.be heeft de website gemaakt.

Tuintontwerpen Irene

Ik ontmoette Jolanda een aantal jaar geleden tijdens een netwerkbijeenkomst. Jolanda vertelde mij over haar bedrijf Landjetekst. Wat zij deed sprak me aan. Ik had toen al een site voor mijn bedrijf en zag nog geen noodzaak om daar iets aan te doen.

Afgelopen voorjaar nam ik echter de beslissing om mijn site te professionaliseren. Ik kreeg nauwelijks nieuwe opdrachtgevers via mijn site. Ik wilde beter vindbaar zijn.

Omdat Jolanda mij een geschikte partij leek om mijn site aan te passen, heb ik contact opgenomen met haar en haar opdracht gegeven mij te helpen.

De klik tussen ons was er. Door een brainstormsessie werd mij meer duidelijk: wat doe ik, wat wil ik en wat en wie wil ik bereiken? Jolanda heeft dit vertaald naar een overzichtelijke en complete opzet van mijn site met heldere en toegankelijke teksten. Ze deed een zoekwoordenonderzoek om goed vindbaar te zijn.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik heb een site die klaar is voor de toekomst. Ik moet er nog aan werken en door middel van een onderhoudscontract , de LandjeKaart, krijg ik hulp van Jolanda.

Inmiddels heb ik al een heel aantal opdrachten en aanvragen gekregen via de site: mijn doel is bereikt!

Ik kreeg een verzoek via mijn website binnen voor het herschrijven een tekst naar een webtekst. Ik had het gevoel dat ik hen hiermee niet ging helpen. Ik belde om te verifiëren wat ze precies nodig hadden. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want nu heb ik ze echt kunnen helpen. Designworx maakte de website. Altijd weer een prettige samenwerking.

Bio4Food

Wij hebben Jolanda benaderd voor het herschrijven van 3 pagina’s tekst. Na het eerste telefoongesprek bleek al snel dat ze veel meer voor ons kon betekenen dan dat.
Het resultaat na een lang skypegesprek en diverse mails is geworden dat Jolanda al onze webteksten heeft geschreven en de indeling en de structuur voor de website op zich heeft genomen. Verder heeft ze ons voorzien van talloze adviezen over hoe we informatie via het web helder en duidelijk kunnen overbrengen.
Het schrijven van de teksten voor Bio4Food was geen geringe taak, de materie is niet zomaar te behappen voor iemand die nog nooit iets met biologisch, certificeren of kwaliteit systemen te maken heeft gehad. Maar met geduld en een portie doorzettingsvermogen heeft ze het fantastisch gedaan. De samenwerking met William van Designworx is ook goed verlopen, wij zeggen; een prima team!
Th. van Nistelrooij, interieurarchitect kwam bij mij omdat zijn website niet effectief was en niet aansloot bij de boodschap die hij wilde uitdragen. Ik heb samen met Cleardesign zijn website opnieuw ontwikkeld en voorzien van content.

Theo van Nistelrooij, interieurarchitect

Wat heb ik met een grote behoefte naar het moment van de nieuwe website uitgekeken. Mede door jou heb ik de daaraan vooraf gaande periode als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment had je voor mij de “ click” die nodig is om met vertrouwen dit traject verder te bewandelen.

Met groot genoegen heb ik je inzet en de manier van je aanpak bewonderd, in alle rust, niet overhaast maar constructief. De beleving ontleden van wat ik voor ogen had en de doelstelling, die als een rode draad voor het eindresultaat bepalend is. Alles werd goed overwogen, en in nauw en helder contact met mij overlegd, waardoor ik de groei van de website nauwlettend heb kunnen volgen.

Tekstueel ben je een kei en dat maakt mijn site voor bezoekers nog interessanter. (Dat is later gebleken doordat ik voor het eerst in mijn carrière opdrachten kreeg vanuit mijn website.) Ook de samenwerking met Ricardo, jouw rechterhand was super. Hartelijk dank voor je inzet, en het aan mij gestelde vertrouwen.

Heel veel succes met je verdere activiteiten, en graag tot ziens.

Erwin had een website nodig voor zijn nieuwe activiteit. Designworx.be heeft de website gemaakt en LandJeTekst heeft de teksten geschreven.

Advanced Technicians

Hoi Jolanda, ik zoek iemand die me kan helpen met het bouwen van mn nieuwe website en vooral mijn teksten. 

“Dan ben je bij mij aan het juiste adres.” was haar antwoord.

 Dit klopt, kan ik inmiddels bevestigen. 

Tijdens het gehele proces, vanaf het kiezen van de website lay-out, opstellen van teksten, zoeken van geschikte foto’s tot de laatste tekstaanpassingen heb ik Jolanda leren kennen als een zeer vakkundig en professioneel persoon.

Kritisch op elk detail alsof het haar eigen website betrof. Ze wist op een professionele wijze en met goed onderbouwde adviezen van “losse ideeën en gedachten” een website te creëren welke perfect aansloot op mijn wensen.

Inmiddels ben ik er wel achter dat er behoorlijk wat komt kijken bij een bouwen van een goede website, zeker qua betreffende “leesbaarheid” , “functionaliteit” en “vindbaarheid”.

De graadmeter of je een goede website hebt zijn natuurlijk de reacties van de bezoekers van mijn website.

Ik kan je melden: Alleen maar positieve berichten van zowel mogelijke klanten als van werkzoekend personeel.

Kortom, dank je wel Jolanda, missie geslaagd!!!

André had tekst nodig voor een nieuwe financiele dienst die op zeer kort termijn online moest. Ik zei tegen hem, geef mij alle informatie die je hebt en ik maak de puzzel website met de webteksten compleet.

Certified Businessbanker

Klasse van Jolanda hoe zij onze speciale website in een zeer korte tijd in heldere teksten wist neer te zetten. Ik geef het je te doen: of je binnen één week aan de hand van een stevig aantal interne documenten, de teksten voor deze nieuwe site kunt verzorgen? Dat was onze vraag. Documenten vol met vakjargon en met veel technische uitleg. Op een gebied (financiële wereld) wat voor Jolanda niet haar ‘cup of tea’ is. Het resultaat mag er zijn. Kijkt u zelf maar: www.certifiedbusinessbanker.nl

 

Marcel benaderde mij met de vraag of ik hem kon helpen met zijn webteksten. De website was al gemaakt maar hij kwam niet uit de tekst. Na een persoonlijke ontmoeting en een goede uitleg van zijn bedrijf ben ik met veel plezier voor hem gaan schrijven

Visual Storytelling

Ik ben een beelddenker en ik schrijf spreektaal. Dus ja wat moet je dan als je nieuwe teksten nodig hebt voor je website, alleen beeld……. is ook geen optie. Via social media kwam ik in contact met Jolanda en werd getriggerd door de heldere teksten op haar site.

Mijn wensen waren duidelijk, zo min mogelijk tekst maar wel zo aansprekend mogelijk. Ik ben helemaal blij met het eindresultaat, iets meer tekst, ze heeft me hiervan overtuigd waarom, en precies de taal die ik voor ogen had.

Ook de research voor optimalisatie is vakwerk. Prettige samenwerking, snel, duidelijk, zeer professioneel en gewoon ‘lekker’ normaal. 

Ik ben superblij met het eindresultaat, kijk maar www.marcelbettonville.com

 

Pvexpert heeft de hulp van LandJeTekst ingeroepen voor het schrijven van een offerte. De offerte sloot niet aan bij de persoonlijke beleving van de klanten. PvExpert heeft LandJeTekst ook ingeschakeld voor het maken van een persbericht. PvExpert is een snel groeiend bedrijf in personeelsverloning dat ging verhuizen van een zolderkamer naar een kantoorpand. Op zich geen wereldnieuws, toch was de wens van PvExpert dat ze hiermee aandacht van de regionale pers zouden krijgen. En dat is gelukt. We hebben samen ook een nieuwe website gemaakt en ik begeleid PvExpert bij het bloggen. Inmiddels is PvExpert een begrip in loonadministratie met een groeiend personeelsbestand.

PvExpert

Het klinkt zo simpel, even een offerte maken. Maar wat zet je er in behalve je tarieven? Hoe maak je je potentiële klant duidelijk dat ze bij jou aan het juiste adres zijn voor hun salarisadministratie? Hoe onderscheid je jezelf van andere bedrijven die wellicht zelfs goedkoper zijn maar mindere service verlenen? Deze vragen legden we voor aan Jolanda van LandJeTekst. Zij herschreef onze offertes en al meteen bij de eerste door haar geschreven offerte was de reactie lovend en heeft de klant voor ons gekozen omdat de offerte zo duidelijk en no nonsens was. Ook het persbericht dat we hebben laten schrijven door LandJeTekst met betrekking tot de opening van ons nieuwe kantoor werd goed ontvangen en was geschreven in dezelfde duidelijke taal die zo goed bij ons past. Kortom Jolanda weet waar ze het over heeft en schrijft haar teksten zo bij ons passend dat we ze bijna zelf hadden kunnen bedenken. Uiteraard heeft Jolanda ook onze webteksten geschreven en helpt ze ons met de blogartikelen. Een erg prettige samenwerking, niets is haar teveel.
Advocatenkantoor Servaas uit Amsterdam benaderde mij voor hulp bij het inrichten van een bestaande template en het schrijven van webteksten. Samen met A3Studio hebben we de website vorm gegeven.

Servaas advocatenbureau

We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de professionele aanpak van Jolanda. Haar flexibiliteit, snelle werkwijzen en aandacht voor onze wensen heeft geresulteerd tot een mooi product. Ons vertrouwen heeft geleid tot een nieuwe samenwerking.

 

New Media Systems is een innovatief bedrijf. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat beelden registreert, en deze beelden volledig automatisch weergeeft zonder menselijk optreden. De uitdaging was om van ingewikkelde taal en lastige lange zinnen een internet vriendelijke tekst te maken die geschikt is voor alle doelgroepen.

New Media System

New Media Systems B.V. heeft veel te vertellen. Dit komt doordat wij een zeer innovatief product hebben ontwikkeld. Dat willen we uiteraard kenbaar maken. De valkuil is dan dat je zoveel wilt vertellen dat het erg moeilijk is dat in mooie begrijpelijke taal uit te dragen. Vaak beland je in complexe teksten die grammaticaal en woordkundig de aandacht van de lezer totaal verliest. 

LandJeTekst heeft onze teksten op een vakkundige en professionele wijze vertaald naar hapklare en begrijpelijke blokken tekst. Hierdoor is een complex verhaal simpel en begrijpelijk geworden.

referentie LandJeTekst
Suzanne had mijn website gelezen en vroeg mij of ik haar kon helpen aan webteksten. Ze had duidelijk een beeld wat ze wilde vertellen maar kreeg het niet op papier. Na een leuk gesprek via Skype ben ik met enthousiasme voor haar aan de slag gegaan. Een leuke opdracht voor een prachtige website.

Sazu

Voor mijn website was ik opzoek naar een goede tekstschrijfster, Iemand die mijn webteksten kan schrijven zodat het past bij mij. Jolanda heeft mij erg goed begrepen. Ze heeft het boven mijn verwachtingen erg goed gedaan! LandJeTekst zal ik dan ook aan ieder ander adviseren! Jolanda, ik wil je onwijs bedanken voor de goede teksten in m’n website! Ik weet je nu te vinden mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben!

Lees mijn tips

Mijn blog staat volop informatie en tips die je helpen online zichtbaar te worden.

Tips

Volg een training

Begin vandaag nog met het werken aan je Expertstatus. Wat heb jij NU nodig?

Trainingen

Online begeleiding

Samen bespreken we welke begeleiding jij NU nodig hebt.

Begeleiding

Stel je vraag

Je krijgt altijd antwoord met een gratis advies.