Webteksten

De basis van je marketing is je website. Hoe beter vormgeving en webteksten op elkaar aansluiten, hoe succesvoller je content gaat zijn.

webteksten laten schrijven

Ik begrijp niet goed waarom er wel veel geld wordt uitgegeven aan een website maar dat er vaak bezuinigd wordt op het allerbelangrijkst van je website; de content!
Als je geen goede content hebt kan de techniek van je website nog zo mooi zijn, kun je zelfs veel bezoekers krijgen op je website. Maar wat heb je eraan als er geen conversie (=actie) hebt? Ik ben blij dat jij dat inziet. Daarmee ben jij je concurrent een stapje voor.

webteksten manipuleren
laten schrijven

Webteksten uitbesteden

Je wilt je webteksten laten schrijven. Je hebt webteksten nodig maar je slaat dicht als je zelf webteksten moet schrijven. Wat in je hoofd zo helder is blijkt een chaos op papier. Je bent een dag kwijt met het schrijven van webteksten. Maar dat wat je hebt geschreven kan je direct weggooien. Jij weet als geen ander hoe je bedrijf in elkaar steekt. Maar dat betekent niet dat je het ook goed kunt vertalen naar webteksten. Laat mij je webteksten schrijven. Dat scheelt je een hoop frustratie.

webteksten laten schrijven
Contact

Verbinding

Jij kunt in een kennismakingsgesprek enthousiast vertellen over je passie en je werk. Op deze manier leer ik meer over jou, je motivaties en je doelen. Dat vind ik niet alleen leuk maar dat is heel nuttig voor een goede vertaling van jouw verhaal. Zo worden je webteksten nóg meer van jou.

seo-search-engine-optimization-1288976
webteksten laten schrijven

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met andere woorden, het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Je webteksten laten schrijven door LandJeTekst, betekent goede content zonder technische trucs. Woorden die je bezoeker helpen om de juiste informatie te vinden. Ik doe een onderzoek naar de juiste zoekwoorden, en met een doordachte strategie gebruik ik zoekwoorden in je webtekst. Dit maakt dat je website uiteindelijk beter gevonden wordt door zoekmachines, maar ook dat je bezoeker blij wordt van je website. Dat is, neem ik aan, je uiteindelijke doel.

marketing budget
prijs

Kosten webteksten

Wat kost het om je webteksten te laten schrijven? Startpakket:

  • Overleg
  • 6 pagina’s
    • Home
    • 3 diensten/producten
    • over mij
    • FAQ

 

720,- euro
Inclusief SEO en 1 correctieronde.

Laat het balletje rollen. Je marketingbudget lever meer rendement op als je een goede fundering hebt staan. 

webteksten laten schrijven

Je kunt niet meer zonder content in een tijd dat internet een onderdeel is van ieders leven.

Jolanda Damsma
downloaden webteksten schrijven
GRATIS CHECKLIST

Dowload de checklist Online Teksten Schrijven

Je schrijft online teksten om je ideale klant te overtuigen dat jij dé persoon bent om in te schakelen. Je wilt je doelgroep overtuigen met je online teksten. 

Deze checklist geeft je een houvast als je gaat schrijven. Heb je alle elementen helder verwoord? 

Download de checklist en houd deze bij de hand als je gaat schrijven. 

content schrijven