Webteksten

[wpseo_breadcrumb]

Webteksten nodig?

Webteksten nodig

Je hebt besloten dat je je website een boost wilt geven. Je webteksten zijn daarbij megabelangrijk. Wil je een tekstschrijver inschakelen voor effectieve Webteksten?
Lees mijn werkwijze.


Werkwijze webteksten uitbesteden

Neem gewoon even contact met me op


Mailen kost niks

Waarom aandacht voor je Webteksten?

Webteksten zijn belangrijk voor het succes van je website. Ben je daar nog niet van overtuigd, lees dan mijn blog waarom aandacht voor webteksten.

Budget

Ik begrijp niet goed waarom er wel veel geld wordt uitgegeven aan een website maar dat er vaak bezuinigd wordt op het allerbelangrijkst van je website; de content!
Als je geen goede content hebt kan de techniek van je website nog zo mooi zijn, kun je zelfs veel bezoekers krijgen op je website. Maar wat heb je eraan als er geen conversie (=actie) hebt? Ik ben blij dat jij dat inziet. Daarmee ben jij je concurrent een stapje voor.

Wat heb ik van jou nodig?

Wil jij je webteksten laten schrijven? Om goede webteksten te schrijven heb ik goede input nodig. Daarom ga ik met je in gesprek. Heb je zelf al een structuur en weet je precies welke informatie je op welke pagina wilt plaatsen? Dan is een productgesprek voldoende. Heb je daar nog geen idee van dan kunnen we beter een brainstorm plannen. Heb je nog geen website of start je met een nieuwe website en wil je daar advies over? Kijk dan naar mijn projectbegeleiding.

Effectieve webteksten

Herschrijven van webteksten. Op basis van de gegevens die in de website staan zal ik scorende webteksten schrijven. Ik houd daarmee rekening met:

  • SEO
  • Leesbaarheid
  • Conversieoptimalisatie
  • Be├»nvloedingsprincipes
  • Manier van informatie verwerken
  • Zappende lezer

Wat heb jij op dit moment nodig?

Neem gewoon even gratis en vrijblijvend contact met mij op om samen te bekijken wat jij nu nodig hebt.

SEO webteksten en nieuwe content helpen je website naar een betere positie in de Google resultaten. Maar nog belangrijker is dat scorende webteksten en interessante blogartikelen bijdragen aan je Expertstatus.

Hoe werkt een Expertstatus

Laat zien wat je in huis hebt. Mensen doen graag zaken met mensen waar ze vertrouwen in hebben. Contentmarketing is belangrijk voor je online zichtbaarheid. Deel je kennis afgestemd op jouw ideale klant en je zult ze als een magneet naar je toetrekken.

Bloggen vergt doorzettingsvermogen. Met een goede contentkalender en mijn hulp gaat het jou ook lukken!
Lees meer over mijn blogservice of bestel direct je webteksten.

website opzetten

[ssba-buttons]

Stel je vraag

Je krijgt altijd antwoord met een gratis advies.

webteksten nodig? Hoe gezond is jouw website?

Hoe gezond is jouw website?

Wie zegt dat jij iemand moet inhuren om een effectieve website met scorende webteksten te krijgen?
Met deze Toolkit, regel jij het gewoon zelf! Check nu hoe gezond jouw website is!