webteksten

Reden voor een feestje!

Webteksten schrijven

Op 24 juni 2012 schreef ik LandJeTekst in bij de Kamer van Koophandel, 1 jaar geleden. Spannend en opgewonden over alle nieuwe uitdagingen zette ik mijn handtekening. Met een flesje champagne en vol goede moed startte ik een nieuw avontuur. Ik ga webteksten schrijven tips en webadvies geven!

TrotsWebteksten schrijven tips

Ik kijk terug op een heel druk jaar. Een jaar waarin ik ben geconfronteerd met leuke en minder leuke dingen, zowel zakelijk als privé. Maar ik heb één ding in mijn hoofd geprent. Blijf in de rij staan! Uiteindelijk kom ik tot mijn doel. En dat heb ik gedaan. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar ben ik trots en dankbaar. Ik heb heel wat webteksten mogen schrijven, en tips heb mogen uitdelen.

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor alle mensen die in mij geloven en mij steunen. Dankbaar voor de leuke klanten die ik heb, of heb gehad en die mij vertrouwen. Zij helpen mij mijn doelen te bereiken. Ik heb veel geleerd en ik heb me nog meer kunnen verdiepen in webteksten schrijven tips en gebruikersgemak.

Ik ben ook dankbaar voor alle leuke inspirerende ondernemers die ik heb mogen leren kennen. Ik sta altijd open voor een gesprek en ik wil de komende jaren nog veel meer mooie mensen ontmoeten. Ik ben trots op alles wat ik het afgelopen jaar heb geleerd en op wat ik heb bereikt. Ik ben super trots omdat ik mijn doel heb gehaald.

Webteksten

Natuurlijk heb ik dat gevierd. Ik heb een heerlijke vakantie gehad om even stil te staan bij wat goed is. Even geen webteksten schrijven, tips uitdelen of acquisitie plegen. Maar rust nemen en nadenken over de toekomst. Na drie weken ben ik in in volle vaart weer aan de slag  gegaan met alle nieuwe inzichten, doelen en ideeën die ik tijdens mijn vakantie heb opgedaan.

Ik heb veel aanmeldingen gekregen voor mijn verjaardagsfeestje. Zo leuk! In de week van 5 t/m 9 augustus heb ik veel ondernemers kunnen helpen met gratis advies. Ik kan je nu alleen nog maar de Gratis Toolkit aanbieden. Daar ben je al een eind mee geholpen.

Je kunt mij natuurlijk wel voor een vriendenprijs een webscan laten uitvoeren. Daarmee krijg je een rapport volop tips en adviezen over je website waarmee je direct aan de slag kunt. Maak jij ook jouw website effectief?

webteksten schrijven