Webtraining

[wpseo_breadcrumb]

Webtraining – Ik leer je online scoren!

webcoaching

Online Scoren

Online scoren kan alleen als je weet wat je doet. Identiteit, imago, klant-id, SEO, e-mailmarketing, bloggen en het maken van een succesvolle weggever. Wat zijn overtuigende teksten, wat is neuromarketing en hoe pas ik dit alles toe op mijn website zodat ik een onweerstaanbare aantrekkingskracht heb op mijn ideale klant?

Laat mij je bijspijkeren. Individueel of in-company.


Kies een training


Ga direct naar het online programma Sjansen & Scoren


Ga je mee Sjansen?

Waarom een webtraining?

Zonder kennis van online marketing schiet je met hagel. Je zult af en toe wel wat raken maar je zult nooit echt succesvol zijn.

Online trainingen

Ik ben al mijn kennis aan het omzetten in hapklare online trainingen. Houd mijn aanbod in de gaten. Ik blijf nieuwe trainingen ontwikkelen. Bekijk of er een training bij zit die jou direct kan helpen een stukje dichter bij het gewenste resultaat te komen.

In-company training

Ik kom graag binnen jouw bedrijf een beetje kennis overdragen zodat jullie weer genoeg kennis hebben om de online communicatie een nieuwe boost te geven.

Expertstatus

Het creƫren van een Expertstatus kost inspanning. Ik heb een online programma gemaakt die jou perfect helpt aan die expertstatus. Stap voor stap behandelen we de online marketingtermen op een manier die iedereen begrijpt. Ik noem mijn programma Sjansen & Scoren. Je begint met flirten met jouw ideale klant tot jullie elkaar eeuwig trouw kunnen en willen beloven.

Met of zonder begeleiding

De online training kan je volgen met of zonder begeleiding. Vind je het fijn om alleen op jouw tempo het programma te volgen dan kies je voor het programma zonder begeleiding. Wil je af en toe via mail feedback op je werk. Dan kies je begeleiding via mail. Ik zal na aanschaf van het programma drie maanden beschikbaar zijn om al je vragen over online marketing die we in het programma behandelen te beantwoorden en om feedback te geven op je werk.

Denk je dat je, en daar ben je echt niet alleen in, een stok achter de deur nodig hebt. Dat je wilt sparren over je plannen en dat je graag persoonlijke begeleiding wilt over wat je moet doen en wanneer? Kies dan voor het programma met begeleiding. Elke week, 16 weken lang spreken we elkaar over de Skype om jouw voortgang te bespreken en je vragen te beantwoorden.

Wat past er bij jou?

Wat heb jij op dit moment nodig?

Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met mij op om samen te bekijken wat jij nu nodig hebt. Dan bekijken we samen of en hoe ik je kan helpen.

 


Handleiding voor goede webteksten


Sjansen & Scoren

Stel je vraag

Handleiding voor goede webteksten

Download de GRATIS handleiding voor een onweerstaanbare website!

Wie zegt dat jij iemand moet inhuren om een effectieve website met scorende webteksten te krijgen?
Met deze Toolkit, regel jij het gewoon zelf!

Over LandJetekst

LandJeTekst
Jolanda Damsma
’t Vossenhol, kantoor 10
Heuvel 90
5665 HN Geldrop

O6-30490522

info@landjetekst.nl


Winkelen