Werkvakantie online teksten leren schrijven

online teksten leren schrijven
Zie jij je hier al zitten?

Online teksten leren schrijven

Wat een heerlijke tijd heb ik gehad in Spanje! Ik heb een zwak voor Spanje. De cultuur, de mensen, de omgeving maar vooral het klimaat! Mijn droom is dan ook om mijn werk en de liefde voor Spanje te combineren. Hoe gaaf zou het zijn om met jullie in Spanje te werken aan overtuigende online teksten? Wil jij online teksten leren schrijven?

Werkvakantie Spanje

Ik ben naar Spanje afgereisd om voor jullie een Fantástico programma samen te stellen. Vorig jaar had ik ook een prachtige locatie én een goed programma georganiseerd maar toch kreeg ik te weinig aanmeldingen om alle kosten te dekken. Voor mij een enorme teleurstelling maar ook een hoofdbreker. Ik weet namelijk zeker dat een Werkvakantie Online Teksten Leren Schijven een grote meerwaarde is voor veel ondernemers. Wat ging er mis?

Vallen en weer opstaan

Ik ben eens kritisch gaan kijken en luisteren naar jullie feedback. Wat hield jullie tegen om mee te gaan. De meeste redenen waren toch wel:

 • Ik kan niet zo lang van huis
 • Ik vind het te duur
 • Het programma zit te vol
 • De omgeving was te onbekend
 • Het aanbod was onbekend

Mijn les was vervolgens:

 • Waarom wil ik alles alleen doen? Samenwerken geeft energie en kracht.
 • Alles zelf organiseren is duurder, en dus zat er een grotere druk op om de groep vol te krijgen.
 • Druk is weerstand en bij weerstand vloeit de energie niet rijkelijk.
 • Te veel kennis delen is te vermoeiend. Lummelen is juist effectief.
 • Meer marketing en zichtbaarheid is nodig.

Op Avontuur

Omdat ik overtuigd ben dat leren in Spanje en leren schrijven van online teksten een absolute meerwaarde heeft ben ik verder gaan zoeken. Via een klant werd ik geattendeerd op de villa van Nicole. Nicole is op avontuur! Ze heeft haar kledingwinkel in Veldhoven overgedragen en ze is voor onbepaalde tijd naar Spanje vertrokken om daar een B&B te beginnen.

Wow, wat stoer!

Hier heb ik bewondering voor! Ze is een voorbeeld voor me. Mijn plan is namelijk om ook ooit in Spanje te gaan wonen.

Ik heb meteen met haar een afspraak gemaakt. Ze was nog in Nederland en samen hebben we in december kennisgemaakt. De ‘klik’ was er meteen en ze nodigde me spontaan uit om eens op locatie te komen kijken. Daar had ik niet veel overtuigingskracht voor nodig 😉

Ik vertrok

Ik had het leuker gevonden om als titel 'Ik vertrek…' neer te zetten. Maar ik vertrok en ik ben weer teruggekomen. Maar wel met enorm veel inspiratie en enthousiasme. Nicole is haar B&B aan het verbouwen en dat is een flink project. De eerste periode in Spanje was voor haar vooral gevuld met keuzes maken. Ik ben midden in de verbouwing bij haar gaan kijken en heb haar een (klein)handje geholpen. Ik zag mezelf later al op het terras zitten om stiekem te bedenken dat ik aan al dat moois een klein steentje heb bijgedragen. (Oké, een héél klein steentje dan 🙂 )

online teksten in Spanje

Brainstormen

Brainstormend met Nicole werd het al snel duidelijk dat we samen veel meer konden bereiken dan dat ik dat alleen kan. En het is ook nog eens veel gezelliger. Met een glaasje wijn bij de open haard, een Sangria op het terras of een Gin-Tonic in een hip tentje hebben we heel wat informatie met elkaar gedeeld.

Rust = Inspiratie

Tijdens mijn eigen training NLP in Spanje kwam ik erachter dat rust heel belangrijk is voor het proces. Teveel kennis in een té korte tijd verwerken is gewoon niet slim.  Rust = inspiratie en inspiratie heb je nodig om te kunnen schrijven. De werkvakantie Online Teksten Leren Schrijven moet dus genoeg rustmomenten hebben om ook succesvol te zijn. Grappig hoe dat klinkt als een tegenstrijdigheid maar uit ervaring weet dat het zó waar is!

Nieuw & anders = ontwikkelen

Als je doet wat je altijd doet, dan krijg je wat je altijd kreeg.

Nieuw & Anders staat gelijk aan jezelf ontwikkelen.
Dus!

 • Vind je het eng om alleen op pad te gaan naar Spanje? Goed zo!
 • Vind je het moeilijk om jezelf zichtbaar te maken? Prima toch!
 • Vind je het spannend om in een vreemd land rond te toeren? Perfect!
 • Wil je liever niet je kamer delen met iemand anders? Weer een pluspunt!
 • Ben je bang dat je je laatste geld uitgeeft en terugkomt en dat dan net de wasmachine kapot gaat? Nou en? Een ervaring is zoveel meer waard en je zult zien dat alles zichzelf gemakkelijker oplost dat de drama’s die in je hoofd afspelen.

Weerstand is goed!

Wil je online teksten leren schrijven maar voel je weerstand? Dat is goed!

Alles wat weerstand oproept ligt buiten je comfortzone. En geloof me daar gebeuren de mooiste dingen! Omarm je weerstand, ben er dankbaar voor en ga ervoor!

Alleen weggaan is misschien eng, maar ook een overwinning als je het toch hebt gedaan. Achteraf viel het mee, wedden!

Jezelf niet durven laten zien omdat je denkt dat niemand daar op zit te wachten? Wat als je dat wel doet? Wat kan je nu echt gebeuren?

Door een vreemd land rondtoeren en de mooiste dingen tegenkomen en de liefste mensen spreken. Dat wat heel spannend lijkt is vooral heel leuk! Heb lef en doe gewoon! Je zult zien dat je het prachtig gaat vinden.

Een kamer delen (ligt in mijn weerstand, ik meen dat ik mijn privacy nodig heb) is misschien wel de basis van een nieuwe mooie vriendschap. En hey, het zijn maar 5 dagen. Dat red je echt wel!

Kortom, stap over je angsten heen en doe het gewoon! Je zult er achteraf blij om zijn! En als het niet goed is uitgepakt, dan heb je in ieder geval weer wat over jezelf geleerd.

Het programma

Ik moet mijn verkooppagina nog maken. Maar ik weet nu al te vertellen dat je deze werkvakantie niet wil missen.

We gaan een lang weekend weg, van vrijdag t/m dinsdag. Dat is een overbrugbare tijd voor iedereen. De kosten liggen rond de 850,- (exclusief vervoer en verzekeringen)
Dit weekend wordt voor jou onbetaalbaar! Beloofd! Het is mogelijk om extra nachten bij te boeken in Villa Fahala.

Wat gaan we dan doen?

Je hebt een programma van 8.00 tot 14.00 uur. Je begint de dag met lichaamsgerichte ontspanning en inspiratie oefeningen. Er zijn per dag twee informatie blokken waar ik mijn kennis deel over

 • schrijven,
 • marketing,
 • programma’s en
 • overtuigingskracht.

Je gaat oefeningen doen en vooral veel schrijven! Neem je laptop mee!

Ontbijt, snack en een warme lunch zijn bij de prijs inbegrepen en natuurlijk is er een goede wifi-verbinding. Tot en met de lunch is eten en drinken inclusief. Na de late warme lunch zijn consumpties op eigen kosten. Je kunt in en rond de villa blijven om je inspiratie om te zetten in blogartikelen en/of webteksten. Of je hebt een auto gehuurd op het vliegveld en je trekt erop uit om de omgeving te leren kennen. Je hebt daar alle tijd voor. Met of zonder je medecursisten.
Die invulling is geheel aan jou!

En wow, wat is de omgeving daar prachtig!

 

uitzicht vanuit de villa

Kortom het wordt Fantastico!
Mis het niet en schrijf je in op de interesselijst zodat je vrijblijvend op de hoogte blijft.
Er is (nu nog) maar plek maar voor 6 ondernemers.

Datum 2 november tot en met 6 november (nog even wat zon pakken voor de lange winter)

Laat een reactie achter