LandJeTekst voor Zorg & Welzijn

Online marketing & Zorg

Zorg goed voor jezelf

Als je werkzaam bent in de zorg is de kans groot dat je graag goed zorgt voor de ander. Het belang en de gezondheid van de ander staat voor jou voorop. Maar je kunt niet goed zorgen voor een ander als je niet eerst goed voor jezelf zorgt.

Geld verdienen is niet vies

Ik herken het hoor. Geld verdienen, winst maken, groot denken. Het klinkt allemaal zo...'vies'. Je wilt gewoon lekker leven en de dingen doen die je graag doet. En dat is nu eenmaal zorgen voor een ander.

Maar weet je dat je pas écht goed voor een ander kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt?

 

Neem gewoon even contact met me op

websitedokter

Websitedokter: Haal rendement uit je website

 

Marketing en zorg

Jij hebt een bedrijf. Of je nu verantwoordelijkheid bent voor personeel, een kleine massagepraktijk hebt een coach bent of als zzp'er werkt. Je moet laten zien wie je bent en wat je doet. Hoe onderscheid jij je van de rest? Ik ondersteun ondernemers die graag voor een ander zorgen op de volgende gebieden.

Ik luister naar de mens achter de organisatie en de mens achter de zorg. Ik vertaal hun verhaal naar effectieve teksten die je online zichtbaarheid laat groeien.

 

Webteksten

Goede webteksten op je site zijn het allerbelangrijkste. Natuurlijk is een mooie vormgeving een blikvanger en draagt dit bij aan je imago. Maar zonder tekst heb je een lege site. Daar houd je geen bezoeker mee vast.

Een bezoeker vasthouden doe je met je webteksten. Goede webteksten zijn afgestemd op de zappende lezer. Jouw websitebezoeker wil best wel je webteksten lezen, maar alleen als het interessant is en je de aandacht kunt vasthouden. Zorg dat je het meeste uit je website haalt door je bezoeker direct te laten vinden wat hij/zij zoekt.

 

Storytelling

Als je werkzaam bent in de zorg zijn er altijd verhalen. Die verhalen verdienen het om gehoord te worden. Welke story wil jij vertellen? Wat wil je uitstralen? Waar ben jij uniek in? Samen zorgen we voor een uitstraling die past bij jouw organisatie en voor webteksten die converteren.

Ik schrijf het verhaal op een respectvolle manier. De verhalen kunnen we gebruiken om je online zichtbaar te maken als expert op jouw vakgebied.

 

Webcoaching

Omdat je nu eenmaal niet alles alleen hoeft te doen. LandJeTekst helpt je met Webcoaching door je

  • te adviseren over de inrichting van je website,
  • de kwaliteit van je webteksten te testen én
  • je te voorzien van informatie en advies over online communicatie in brede zin.

Is je site toegankelijk, duidelijk? Wijs jij je bezoeker de weg? Hoe zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent voor zoekmachines (SEO)?

Conversie = de handeling.

Dit kan zijn het downloaden van een e-boek, inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte. Meer hierover lees je in mijn blog: 'Waarom een webscan?'

 

Onderhoud

Als de indeling van je website en de webteksten op orde zijn, moet jij je website ook gaan bijhouden. Het actueel houden en monitoren kost veel tijd. Maar daardoor krijg je wel inzicht in welke pagina’s goed werken en op welke pagina’s je bezoekers snel afhaken. Daar kan je dan je content weer op afstemmen. Ook hierin kan ik je ondersteunen. Je kunt bij mij een LandjeKaart afnemen waarbij je zelf in-control blijft of een abonnement afsluiten waarbij ik je pro-actief ga ondersteunen. Je kunt je natuurlijk ook zelf gaan ontwikkelen. Volg dan een van mijn trainingen of kies voor het coachingsprogramma.

 

Werk uit handen

Het optimaliseren van je website is een tijdrovende klus. LandJeTekst neemt werk uit handen. Doe je het liever zelf? Haal dan je Gratis Toolkit op en lees mijn blogs en ga aan de slag met de tips. Ik nodig je uit om eens door mijn website heen te klikken of mij te bellen zodat we samen kunnen bekijken wat jij nu nodig hebt. Er is voor elk budget een oplossing.

 

Wil je meer weten over mij? >

Ik wil je graag helpen. Neem contact met mij op en we plannen snel een kennismaking samen. Uiteraard is de kennismaking gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Dus twijfel niet langer en maak direct een afspraak.

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

webteksten nodig? Hoe gezond is jouw website?

Hoe gezond is jouw website?

Wie zegt dat jij iemand moet inhuren om een effectieve website met scorende webteksten te krijgen?
Met deze Toolkit, regel jij het gewoon zelf! Check nu hoe gezond jouw website is!